Korte routebeschrijving 45 km.

HT2017_45

Klik op het plaatje om te vergroten.

Via de Goirlesedijk, Grootwesterwijksestraat en Kleinwesterwijksestraat fietsen we naar Biest-Houtakker waar u het met de hand gegraven Wilhelminakanaal over gaat. Einde Heuvelstraat gaat u linksaf bij de Vinkenberg, het A58-viaduct over en om de Moergestelse naamloze standerdmolen heen, rechtsaf de Scheerman op. We rijden aan de oostelijke rand van bebouwd Moergestel, waar rechts de nu niet in gebruik zijnde natuurijsbaan ligt en verderop links de school staat. Op de Oirschotseweg gaan we rechtsaf en bij de Heiligenboom links. Langs de rand van de Oisterwijse bossen gaan we via de Zandstraat en Fransebaan naar de Kampina. De Fransebaan gaat bij de Kampina over in Melaniedreef. We fietsen dan al op een niet al te breed fietspad met tegenliggers. Aan het eind van het fietspad gaan we links, Kempseweg, en via Roond over het spoor richting Haaren waar de pauzeplaats is in party-hoeve ’t Boerderijtje.

kiviet

‘t Boerderijtje

Na de pauze gaan we verder naar Oisterwijk, volgen de pijlen en draaien bij de Heisteeg de Oisterwijkse bossen weer in.
We komen deze weer uit bij het Stokske, en gaan nu via de westkant om Moergestel heen. Daarna het viaduct van de A58 over en via Vinkenberg, Broekzijde en Molenakkerstraat naar Biest-Houtakker.
Via de Akkerstraat en de fietsbrug over de N269 komen we weer in Hilvarenbeek. Linksaf de Tilburgse weg op. Daarna rechtsaf via de Oude Tilburgseweg, waar u op de hoek met de Goirlesedijk mooi zicht hebt op de nieuwe Herberg den Hemel. U steekt de Goirlesedijk over en fietst rechts naar het Biedonckpad.
U volgt de verder pijlen naar de Flierefluiter waar u nog even gezellig kunt nababbelen over de gereden route, mopperen over alle dingen die fout gingen en natuurlijk kunt controleren welke prijs er op uw lotje gevallen is.
Veel plezier.

tombola

Categorieën
  • Geen categorieën
Met dank aan:

Cafe-zaal Overberg,
Sint-Michielsgestel
pauzeplaats 75 en 100 km route.


't Boerderijtje, Haaren
pauzeplaats 45 km route.