Verkortingen van de routes  voor 25, 45  en 75 kilometer

 25 km  route verkorting

Nadat de 25 km route op de  Floraweg rechtsaf is  gegaan op de Driehuizerweg  kom je, de route volgend, bij het Wilhelminakanaal en via de Wijnhovenstraat bij  de sluis. Over de Sluis  zijn we weer terug op de hoofdroute die rechtsaf de Witvenstraat in gaat.

haghorst-horeca

 

Horeca. Voor een pauze en een kop koffie kunt U hier links bij de Haghorster horeca terecht.

 

 

 

 

45 km  route verkortingen

In de 45 km route zijn twee verkortingen voorzien.

Één waar we Oirschot aan de noordoostzijde binnen rijden.

Als de lange routes in de buurt van Oirschot linksaf de Schansstraat volgen, gaat de 45 km rechtdoor op de Notel., houdt rechts aan op het Straatje en sluit weer aan op de hoofdroute op de Oude Bestseweg.  De bordjes volgend,  fietsen we iets mariana2verderop in  de Rijkesluisstraat waar op nummer 18 de pauzeplaats is voor de 45 en 75 km rijders. Voor anderen niet verboden uiteraard.

De tweede verkorting voor de 45 km is bij het uitrijden van Oirschot.

Zodra we de brug over het Wilhelminakanaal gepasseerd zijn, gaat  de hoofdroute verder over de Beerseweg en de Schepersweg. De 45 km route fietst na de brug rechtsaf ’t Laar in en komt via de Franse Baan bij het landgoed De Baest. Voor het Omleidingskanaal linksaf de Groenewoudsedijk en aan het einde de  rechtsaf de Esperenweg op waar ook de andere routes weer aanwezig zijn.

75 km  route verkorting

Na ongeveer 800 meter op de Dazingstraat bij Liempde gaan de 100 km rijders linksaf de Smalvelderstraat op en fietsen de 75 km rijders rechtdoor. De 100 km route rijdt nog een 30 km om, dwars door Liempde, met een omweg naar Sint Oedenrode waar de pauzeplaats is en via Son en Breughel naar Best.

De 75 km maakt een 5,5 km lang doorsteek. Rechtdoor fietsen op de Dazingstraat, rechtsaf de Hamsestraat nogmaals rechtsaf de Vleutstraat , rechtdoor de Oude Baan en rechtsaf weer gezamenlijk verder op de Klaverhoekseweg.

 

 

Laatste berichten
Categorieën